Business

Boost your performance

BoostYourPerformance is een inspirerend vitaliteitsprogramma dat werknemers bewust maakt van hun eigen vitaliteit. Zij worden geïnspireerd om zelf met hun vitaliteit aan de slag te gaan. Onze inspiratiebron is de sportwereld! Het programma wordt in drie varianten aangeboden: Brons, Zilver en Goud.

In 5 actieve workshops besteden we aandacht aan doelen stellen, omgaan met druk, beweging, voeding, slaap en sociale steun.

Sporters in vorm weten waarvoor ze dingen doen en hebben de juiste middelen om ‘in het moment’ met druk om te gaan. Ze doen er alles aan om fit te blijven (voeding, rusten, bewegen) en doen net dat beetje meer om beter te presteren.Vanuit de sportpsychologie zijn deze principes vertaald naar het werkdomein. Aan de hand van praktische oefeningen en sprekende voorbeelden gaan we aan de slag om uw medewerkers te inspireren. De nadruk in de workshops ligt niet op het voorkomen van uitval, maar op het stimuleren van gezonde en geïnspireerde, betrokken werknemers.

Resultaat

Uw medewerkers zijn na het volgen van de workshops in staat hun eigen vitaliteit te monitoren en te onderhouden. Met oefeningen en tips kunnen zij ook na afloop van de workshops actief blijven werken aan hun vitaliteit.

Volg ons ook op social media!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram

Partners:

Feiten over werknemers


heeft te weinig autonomie op het werk

 


heeft te maken met hoge taakeisen

 


van het verzuim komt door werkdruk

 


kampt met verschijnselen van burn-out

 


ontwikkelt jaarlijks ernstige burn-out klachten

Programma


Kick off: Werken is topsport
Wat is stress, wat is vitaliteit?

Doelen stellen
Welke drijfveren zijn er en wat betekent dit voor de dagelijkse praktijk?


Omgaan met druk
Hoe ga je om met zogenaamde ‘stressoren’?

Herstel, deel 1: slaap en beweging
Hoe herstelt een sporter en wat kun je hier als werknemer van leren? Tips en informatie over de herstelbronnen, slaap en beweging.

Herstel, deel 2: voeding en sociale steun
Tips en informatie over de herstelbronnen voeding en sociale steun.

 

 

 

 

Meer weten? Neem contact op!

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial