Zowel topsporters als werknemers in het bedrijfsleven proberen aan steeds hogere eisen te voldoen en gaan hierbij over hun grenzen. Er is een enorme toename zichtbaar van overtraining, blessures en burn outs. Een goed herstel is cruciaal voor een duurzame gezondheid en in het belang van iedereen werkzaam in (top)sport en bedrijfsleven!

Voorheen werd er bij herstel met name gekeken naar fysiologische aspecten, terwijl (positieve en negatieve) gedachten, emoties en gedrag ook een grote rol spelen. Om die reden spreken we tijdens het congres Herstel 2.0 met sporters, coaches, managers en wetenschappers over deze psychologische kant van herstel. Bekijk direct het programma en de topsprekers.

Op woensdag 3 oktober delen de speciaal voor dit congres bij elkaar gebrachte deskundigen uit de sport- en gezondheidszorgpraktijk hun kennis en ervaring met jou. De focus ligt hierbij op drie thema’s:
– Innovaties binnen (psychologisch) herstel in de sport
– Psychologische interventies in revalidatie trajecten
– Preventie en (psychologisch) herstel in het bedrijfsleven

Als je nu inschrijft voor deze boeiende dag, onder leiding van Humberto Tan, betaal je met het speciale vroegboektarief geen € 155,- maar slechts € 125,- excl btw! Zien we je, net als vele vakgenoten, ook op de KNVB Campus in Zeist?

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial