Naast Afke & Yara is ook Sebastiaan Visscher 1 van de docenten van onze opleiding WOUW Imagery in Revalidatie. Hier een kleine introductie van Sebastiaan.

Sinds 2002 ben ik werkzaam als fysiotherapeut en docent binnen de sport en revalidatie. Naast mijn werk als fysiotherapeut in een particuliere praktijk in Zwolle en het lesgeven voor Start2Move ben ik sinds 2019 ook werkzaam voor WOUW performance coaching als docent en trainer binnen de cursus imagery in revalidatie.
Als fysiotherapeut richt ik mijn behandelingen naast het fysieke aspect vooral op wat er zich afspeelt in het hoofd van de patiënt. Wat er in het hoofd afspeelt heeft namelijk veel te maken met het herstel van de patiënt.
Doordat ik steeds meer interesse kreeg in wat zich afspeelt in het hoofd ben ik cursussen gaan volgen om mijn patiënt nog beter te kunnen begeleiden in zijn revalidatieproces. Hierdoor werd mijn interesse gewekt voor imagery en ben ik in contact gekomen met Afke en Yara van WOUW Performance coaching.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial