“Goede communicatie is zo ontzettend belangrijk. Daarin gaat het vaak mis: de trainer wil iets, maar kan het niet goed overbrengen op de spelers. Je moet duidelijk en eerlijk zijn. Maar soms ook meelevend en meevoelend. Dat is niet altijd gemakkelijk.” – Foppe de Haan (Volkskrant, 16 mei 2018).

Altijd al eens met andere trainers willen praten over coachen en training geven? Over feedback geven op het veld en in de kleedkamer? Over communicatie met ouders? Over communicatie met de staf en het bestuur? Over communicatie tussen spelers onderling? Over de invloed van lichaamstaal?

Om met elkaar te praten over zulke onderwerpen organiseert WOUW Performance Coaching intervisie bijeenkomsten voor trainers en coaches (uit alle sporttakken) in gebouw #11 op de KNVB campus.

Gedurende deze avonden staat elke keer een ander coach thema centraal en delen aanwezige trainers en coaches hun kennis onder begeleiding van Performance Coaches Afke Van de Wouw en Yara van Gendt.

De volgende intervisie bijeenkomst is woensdag 20 november met als thema ‘Communicatie’. De intervisie bijeenkomsten zijn van 19:00 tot 21:30 (incl. pauze) met aansluitend een borrel. Kosten voor deelname bedraagt €45,- per avond (excl. 21% BTW). Schrijf je in door te mailen naar yara@wouwpc.nl & zet jezelf op aanwezig op onze Facebook pagina!

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial