Lifestyle

Ontevreden over jouw leefstijl?

Wouw Performance Coaching werkt samen met Dominique van de Paard en Thijs Wagenaar van DOTH Sport- en prestatiepsychologie. Dominique en Thijs richten zich op het coachen van mensen, die ontevreden zijn over hun huidige leefstijl. Dit kan zijn op het gebied van afvallen, sporten, of andere doelen, die je graag wil bereiken maar (te) veel moeite kosten om te behalen.

De belangrijkste voorwaarde voor gedragsverandering is bewustwording van het gedrag. Daarnaast is het geloof in eigen kunnen en willen veranderen van groot belang op de motivatie. Dominique en Thijs maken gebruik van individuele coaching om uit te vinden waar exact de motivatie ligt om iets te bereiken en waarop deze motivatie is gebaseerd. De ene vorm van motivatie voor het bereiken van doelen, werkt namelijk effectiever bij de één dan bij de ander.

Vanuit deze basis wordt een persoonlijk traject voor jou opgesteld, dat aansluit bij jouw behoeften en doelen. Tijdens dit traject krijg je de vaardigheden aangeleerd, die ervoor zorgen dat je voorgoed jouw leefstijl kunt veranderen op de manier, die je graag wilt. Denk aan het leren van de juiste doelen stellen, het doorzettingsvermogen vergroten, het voorkomen van een terugval, keuzes maken en handige trucjes die ervoor zorgen dat je de juiste focus behoudt om jouw doelen te bereiken.

Deze vaardigheden kunnen ook in groepstrainingen worden gegeven. Deze groepstrainingen zijn zo ontworpen dat de deelnemers op korte termijn een aantal handige tips en tricks krijgen, die meteen kunnen worden toegepast in het dagelijks leven.

Wil je graag leren hoe je een permanente verandering in je leefstijl teweeg kan brengen en kan volhouden?
Wil je graag afvallen?
Zou je graag jouw sportieve doelen willen bereiken?
Wil je graag van jouw oude (slechte) gewoontes af?
Zou je graag meer energie willen hebben?
Vind je het lastig om het op te brengen om te gaan sporten?
Denk je bijvoorbeeld ook weleens: “Het lukt mij toch niet, dus laat maar zitten” of “Het is bij mij alles of niets”?

Herken je bovengenoemde thema’s in je eigen leven of bij medewerkers en sporters die je begeleidt? En wil je hier iets aan doen? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen jou verder helpen.

Partnerships:

 

 

 

 

 

Meer weten? Neem contact op!